bouwgenoot random

Het bureau

Bouwgenoot
Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Bouwgenoot is gespecialiseerd in alles wat met bouwen, onderhouden en inspecteren te maken heeft. Onder het motto: samen bouwen.
Bouwgenoot heeft een breed netwerk in de bouw. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere particulieren, ondernemers, corporaties, gemeenten, bouwbedrijven, makelaars, notarissen, beleggers en ontwikkelaars.

 

De mensen
Het team bestaat uit projectleiders, bouwkundig adviseurs en tekenaars. Vakmensen met jarenlange ervaring die de ontwikkelingen in de bouwwereld op de voet volgen.
In 1994 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Architectenbureau Hans Haverkamp BNA in Gouda. U kunt uiteraard ook zelf een architect voordragen.

Uw project

Wilt u particulier of zakelijk een bouwproject starten? Wilt u een soepel en prettig verloop van uw project? Schakel Bouwgenoot in. Ook wanneer u graag een deskundige adviseur aan uw zijde hebt tijdens de bouw. Bouwgenoot brengt partijen samen, speelt een bemiddelende rol in het tot stand brengen van plannen van aanpak en het uitvoeren van de (deel)projecten.
Neem contact op met Bouwgenoot: 0570-629938 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

het bureau foto 2 copy  het bureau foto 3 copy  het bureau foto 4 copy